No estem de braços creuats esperant el finançament: ja hem començat a gravar.

D’ençà que decidirem, fa uns mesos, llençar-nos a la piscina i redoblar esforços per fer possible un documental que qüestioni l’ordre -turístic- establert a les nostres illes, ja ens hem posat a donar forma al projecte i, com no, a gravar.

El teaser

El primer resultat gràfic d’aquest treball és el teaser que han elaborat les companyes de l’equip tècnic per tal de difondre l’idea de documental que tenim pensat: recolzar-nos en l’opinió d’acadèmics i activistes per tal de relatar les nocivitats del monocultiu turístic.

Enregistrant la massificació

A més, com que no podíem esperar a tenir els diners i deixar escapar les situacions que genera la massificació turística, aquest estiu hem aprofitat per gravar plànols de la saturació: arribada massiva de creueristes, carreteres col·lapsades, platges abarrotades… Fins i tot, ens hem fet servir d’un dron per tal de tenir un angle major.

També gravem les lluites!

Concentració de Las Kellys.

A part, volem donar veu a les lluites que es vagin produint durant l’elaboració del documental. De fet, assistirem a la concentració de Las Kellys del passat 25 d’agost a la plaça d’Espanya i tenim previst enregistrar la mobilització #FinsAquíHemArribat del proper 23 de setembre.

El gruix del documental

Si aconseguim el finançament necessari, gravarem el gruix del documental -principalment entrevistes- més endavant. Aquests mesos anirem perfilant el guió i definint els continguts de la peça. Ajuda’ns a fer-la possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *