La teva col·laboració és necessària per tirar endavant aquest documental.

Per a que el documental Tot Inclòs sigui una realitat, necessitem la col·laboració de tothom que vulgui que aquest projecte vegi la llum. Per això, aquí t’expliquem diferents maneres amb les que pots ajudar-nos.

Fes una aportació econòmica

És la principal forma d’ajudar a possibilitar aquest projecte. Ens trobem en fase d’aconseguir el finançament necessari per tal de poder assumir les despeses necessàries per a realitzar el documental. Per tal d’aconseguir un document audiovisual de qualitat i adequadament narrat, ens hem associat amb un equip tècnic professionalitzat amb àmplia experiència al camp documental. Això suposa uns costos molt elevats per a un petit col·lectiu autogestionari com el nostre, pel que necessitem col·laboració econòmica externa, amb la intenció de no dependre de cap entitat pública ni privada.

Per això, varem dur a terme una campanya de microfinançament a la plataforma Goteo amb la qual aconseguirem 18.491€. No obstant això, el pressupost òptim per a poder elaborar un treball de qualitat és prop dels 27.000€.

Tot i que l’opció de Goteo ja s’ha exhaurit, hem habilitat el següent número de compte per si vols fer-nos un ingrès:

Caixa Colonya
ES49 2056 0004 48 1000734127
Transferència bancària indicant «Documental Tot Inclòs»

Difon el projecte

Una altra manera d’ajudar-nos és aconseguir que el projecte sigui conegut pel major nombre de persones possible; així les possibilitats de rebre col·laboracions serà major. Per això, pots compartir per missatgeria, correu electrònic i/o xarxes socials aquesta web, la campanya de Goteo i el teaser del documental. També pots seguir-nos a Facebook i Twitter, tot donant-nos a conèixer a les teves amistats i/o compartint les nostres publicacions.

Cedeix-nos material d’arxiu

Una de les majors partides pressupostàries és l’adquisició d’imatges d’arxiu per tal de donar una mirada històrica als efectes de la indústria turística. Si tens material que ens pugui servir, tant imatges com vídeos, i ens el vols cedir, posat en contacte amb nosaltres a totinclos@subvertising.org. Així podrem tractar de reduir aquesta despesa.

Participa activament del projecte

Si tens nocions en el món audiovisual, o material tècnic que ens pugui servir per estalviar-nos despeses a l’hora de llogar-lo, i vols oferir-te/oferir-lo, no dubtis a escriure’ns a totinclos@subvertising.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *